Personligt

Hyllar mina vänner

Familj och vänner är det viktigaste jag har. Vad tusan hade jag gjort utan dem? Då jag genom åren har haft kontakt med väldigt många människor som följt mig vet jag att familj och vänner inte är en självklarhet för alla. Därför tänker jag på och påminner mig själv ganska ofta om hur tacksam jag är över de jag har i mitt liv.

Det är ganska knackigt med ekonomin för mig just nu då jag inte har någon annan inkomst än det jag drar in via mina sociala medier, vilket inte är någonting i dagsläget. När jag sa upp mig från mitt jobb så gjorde jag det med en liten ihopsparad buffert men den är slut och det begränsar mig ganska mycket. Jag har tex inte möjlighet att åka till Stockholm så ofta för att träffa mina vänner och det är väldigt tungt. Jag saknar dom varje dag!

Förra fredagen satt jag här hemma och kände mig väldigt ensam. Jag chattade med mitt gäng i Stockholm och frågade lite allmänt vad de skulle hitta på till kvällen. De skulle ses och hänga över ett par öl. ”KOM HIT!” sa dom. ”Vi betalar din biljett bara du kommer!”

Jag sa inte ja direkt. Jag har jättesvårt att ta emot hjälp. Antar att det sitter så djupt rotat i mig att det är jag som ska vara den som hjälper och inte bli hjälpt. Men efter lite övertalande från gänget så tackade jag tills sist ja och jag är SÅ glad över att jag gjorde det. Det blev världens finaste dygn tillsammans! ❤️

Det slutade med att vi blev ett jättestort gäng (ännu fler än på bilden här ovan) och en kväll som skulle bli ganska tidig blev istället ganska så sen!

Påmpisar! ❤️

På lördagen vaknade vi till strålande sol så vid lunchtid tog vi oss en promenad över Södermalm och parkerade oss på ett café där vi blev sittandes i några timmar.

Kolla vad gulliga!

Också väldigt gulliga!

Jag är så tacksam över den här lilla trippen och att jag har så fina vänner som gjorde det här för mig. Det var precis vad jag behövde.

Tack cliquen, jag älskar er! ❤️

Du kanske också gillar

5 Kommentarer

 • Svar
  Clara
  14 januari 2020 kl. 10:18

  Jocke!!!! Det var ett så fint dygn! ❤❤❤

  • Svar
   Joakim
   15 januari 2020 kl. 22:45

   ❤️

 • Svar
  Sara
  14 januari 2020 kl. 11:17

  Älskar dig!! ❤️

  • Svar
   Joakim
   15 januari 2020 kl. 22:45

   ❤️

 • Svar
  ellenlundis
  21 januari 2020 kl. 21:49

  Fin inlägg! <3

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.