Event

Julfest med bus, skratt och kramkalas

I torsdags förra veckan bjöd mitt influencernätverk (och föredetta arbetsgivare) United Screens på julfest. Det var så himla mysigt och kul! Det blir lite av en firmafest för oss influencers när det är sånna här tillställningar. Många bor ju i Stockholm och man springer på varandra på events, men en del bor i andra städer och dom träffar man inte lika ofta.

I det här inlägget tänkte jag egentligen bara dela några bilder som bästa Herman Caroan tog under kvällen!

Ett kärt återseende mellan mig och Mikael! Han och jag satt ju i princip ihop förr men numera blir det inte att vi umgås lika mycket. Inte för att det har hänt nåt mellan oss, det har bara blivit så. Jag har fortfarande lika kul med honom som jag alltid har haft! ❤️

Sabina alltså..! ❤️ Hon är en person som jag är så glad och tacksam över att jag har i mitt liv. Vi har känt varandra ganska länge nu men kom varandra ännu närmre i och med inspelningen av SVT-serien vi gjorde för snart två år (!!) sen.

Det är inte ofta man träffar på gogumman Therese Lindgren på event så jag blev jätteglad över att se henne där! Kolla bara på bilden här under, haha

Tycker att vi är jättegulliga verkligen! ❤️

Efter julfesten drog vi vidare till Spy bar där det var torsdagskaraoke och jag var ju såklart tvungen att riva av mina paradnummer ”Stad i ljus” och ”You raise me up”. Det tänker jag inte dela med mig av, det får ni själva föreställa er hur det kan ha låtit kl. 01.00 efter ett par glas…

Tack United Screens för en fin och superrolig kväll! ❤️🎄

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    30 december 2019 kl. 10:41

    Underbara kompis-foton på er allihopa! :) <3

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.