Smink & Hudvård

Är jag fin?

För er nytillkomna till mina sociala plattformar kan jag uppdatera er om att jag har fått ett större intresse för smink. Och då framförallt ögonsminkningar! Jag har egentligen ingen aning om vad jag håller på med men jag tycker att det är himla roligt och jag blir bättre och bättre för varje gång.

Jag tror att det här är min femte eller sjätte sminkning sen jag började och den här gången ville jag posea och göra mig till lite när jag skulle fota det! Hehe…

Ja jag vet att jag gick lite banans med filtren i Afterlight MEN DET ÄR JU KUL ATT LEKA!

Är jag fin? ☺️

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  ellenlundis
  18 december 2019 kl. 14:20

  Så klart är du det :)

  • Svar
   Joakim
   18 december 2019 kl. 15:15

   Tack! ❤️

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.