Event

Musikhjälpen i Västerås

I söndags avslutades Musikhjälpen och i år var ju buren uppställd i min kära hemstad Västerås!

Det blev inte att jag besökte Kärlekens Torg så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra, men jag måste säga att jag är himla imponerad av Västeråsfolket! Vanligtvis när det händer grejer i den här stan så brukar Västeråsarna vara dåliga på att dyka upp så jag var riktigt nervös över hur uppslutningen skulle bli… Men det blev ju fantastiskt!

Själv var jag där på tisdagen tillsammans med Melanie för att hänga lite med Clara som skulle in i buren och gästa.

Det var VÄLDIGT knepigt att få bild på när hon var där inne för det var mycket folk som stod utanför buren. Därav lite inzoomade och grusiga bilder.

Clara fick i uppgift att måla ett porträtt på programledarna Farah och Miriam.

Melanie och jag fick hänga på backstage vilket jag är VÄLDIGT tacksam för då det var svinkallt den här kvällen..! Bara under de minuter då jag var ute och tog bilderna här ovan höll jag på att frysa rumpen av mig. Vilka kämpar de som stod utanför i timmar var!

Jag ÄLSKAR verkligen Musikhjälpen som koncept! Det är så fint att svenska folket samlas och tillsammans engagerar oss för att hjälpa de som inte har det lika bra som oss. Totalsumman hamnade på 50.572.139 kr. Så sjuuukt mycket pengar!

Tack Musikhjälpen och alla fina människor som engagerade sig!

Nästa år vill jag gästa buren..!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    30 december 2019 kl. 10:44

    Åh va roligt!!!! Underbara foton! :)
    Det syns verkligen i bilderna, att ni hade det trevligt!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.