Personligt

Planer – Vecka 51

God måndag på er! Jag har fått mitt första tidningsomslag! Genom åren har jag gjort väldigt många intervjuer med olika medier men jag har aldrig varit på ett omslag. Det känns extra kul och fint att det är på Tidningen Mind som berör psykisk hälsa, och jag frontar alltså det senaste numret. Tidningen ges ut av den ideella föreningen Mind som jobbar med att sprida kunskap om psykisk ohälsa, vilket jag såklart tycker är superviktigt! ❤️

Den här veckan har jag inte så mycket planerat utanför hemmet men jag tänkte ändå att jag kunde dra en liten uppdatering för den som är intresserad.

Måndag – Börjar dagen med en ny grej som jag och Sabina har dragit igång för oss. Vi har bestämt att vi varje måndagmorgon ska ha ett möte där vi tillsammans sätter upp våra mål och fokus för veckan. Att jobba med det vi gör kan ibland vara lite ensamt så det här kommer bli skitbra tror jag!

Tisdag – Tisdagar är dagen då jag producerar content till min Youtubekanal så det ska filmas och redigeras. Tanken är att jag ska publicera en vlogg från helgen.

Onsdag – Samma upplägg som tisdagen, men nu fokus på att skapa content till min Instagram. Jag vill bli mer aktiv där och tanken är att jag ska testa på en ny uppladdningsstrategi ett tag framöver.

Tanken är också att jag ska till Stockholm för att ha julmys med mina vänner. Dock får vi se om jag kommer att ha möjlighet att åka. Jag har insett att mina resor till Stockholm stör mina rutiner och just nu behöver jag VERKLIGEN hålla mig till dem. Jag har känt ganska länge att jag är ur balans och då är det jätteviktigt för mig att jag gör vad jag kan för att inte rubba för mycket på rutinerna.

Torsdag – Inte så mycket planerat förutom ett Skypemöte inför ett potentiellt samarbete.

Fredag – Helt oplanerat som det ser ut nu!

Lördag & söndag – Heeeeelg!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.