Psykisk Ohälsa

Mitt första minne av ångest

Året är 1993. Jag är 10 år gammal och mitt uppe i sommarlovet mellan årskurs 3 och 4 när hela mitt liv rasar samman i och med en familjetragedi. När jag tänker tillbaka på det är bilden och känslan lika starkt nu drygt 25 år senare som den var då. Jag sitter där i soffan och har en stor orosklump i bröstet som gör att min lilla kropp skakar samtidigt som tårarna bränner i ögonen. Det här är mitt första minne av ångest och det skulle bli startskottet på ett liv som präglats av psykisk ohälsa.

Idag kan jag stolt berätta att jag just nu samarbetar med Hjärnfonden för att samla in pengar till forskning om psykisk ohälsa. Jag har gjort en hel del samarbeten under mina år som influencer men det här är nog det viktigaste hittills då jag själv har levt med ångest och depression under större delen av mitt liv.

Jag har dragit igång en insamling hos Hjärnfonden där jag från idag och i 29 dagar framåt ska försöka samla ihop (minst) 25 000 kr. Jag vore så otroligt tacksam om ni som har möjlighet skänkte en slant via min insamling! Alla gåvor, stora som små, gör skillnad. Har du inte möjlighet att ge en gåva så får du gärna hjälpa mig att dela insamlingen. Jag är tacksam för all hjälp jag kan få! ❤️

Klicka er in på länken här för att läsa mer och ge en gåva! Man kan välja om man vill vara anonym när man skänker; klicka isåfall bara i ”Dölj alla namn”.

TACK! ❤️

(För tydlighetens skull vill jag bara klargöra att jag självklart inte får betalt för det här samarbetet, det görs helt ideellt.)

Du kanske också gillar

1 kommentar

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.