Personligt

🗓 Planer vecka 44

Ny vecka, nya tag! Eller vad man ska sÀga. Jag kÀnner i kroppen att jag mÄste börja aktivera mig lite mer. Jag har ju tagit det vÀldigt lugnt sen jag flyttade för tvÄ mÄnader sen och det har varit vÀldigt bra för mig, men nu vill jag börja göra grejer igen. En rastlöshet börjar smyga sig pÄ men jag mÄste verkligen hÄlla mig sjÀlv i nackskinnet sÄ jag inte springer pÄ för fort.

Den hÀr veckan börjar rÀtt lugnt och det Àr 100% medvetet dÄ jag ska till Stockholm senare i veckan och det vet jag kommer krÀva en del energi av mig.


MÄndag: Jag hÄller pÄ att ta fram olika informations-pdf:er kopplat till det jag gör och det ska jag jobba vidare med. Bland annat en kreatörsprofil som beskriver mig, prislista, statistik och annat som potentiella kunder vill veta om mig och mina plattformar.

Tisdag: Filma video och gÄ ut med ett samarbete som jag Àr vÀldigt stolt över! Samtidigt Àr jag lite nervös över det dÄ det delvis handlar om prestation, men tÀnker att det Àr bra trÀning för min prestationsÄngest.

Onsdag: Skriva vidare pÄ en förelÀsning som jag ska hÄlla om ett par veckor.

Torsdag: Inget planerat pÄ dagen men pÄ kvÀllen ska jag pÄ middag hemma hos mina vÀnner Malou och Micke. Och Grisen Astrid sÄklart!

Fredag: Heldag i Stockholm med möten, videoinspelning (som jag Ă€r SÅ taggad pĂ„) och releasefest för FELIN’s nya album!

Lördag: Hem frÄn Stockholm. Inget annat planerat.

Söndag: LEDIG! ❀

Du kanske ocksÄ gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    29 oktober 2019 kl. 19:18

    Roligt att lÀsa hur dina planer Àr , för den hÀr veckan :)

Skriv ett svar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.