Personlig Utveckling Psykisk Ohälsa

Min hjärna är skadad

I den här videon pratar jag om hur långvarig stress och utmattning har påverkat min hjärna. Det är ganska tungt för mig att acceptera att jag kanske aldrig kommer att bli som jag var förr, men jag har börjat förlika mig med det mer och mer.

SNÄLLA ni, om ni känner igen något av symptomen jag pratar om i videon så låt det inte gå så långt som det gjorde för mig. Jag vet att det kan vara svårt att sätta stopp men det är inte värt det att slita ut sig för vägen tillbaka kan vara väldigt lång.

OM DU VILL KOLLA PÅ KANALEN

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  ellenlundis
  21 oktober 2019 kl. 18:45

  Jag hade länkat videon till min mamma. Hon kände igen sig några grejer , som du pratar om i videon. :)
  Tack för du delade med dej detta!

  • Svar
   Joakim
   27 oktober 2019 kl. 10:02

   ❤️

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.