Personligt

Planer – Vecka 37

Stackars lilla bloggen som aldrig blir uppdaterad. Jag är överlag rätt kluven till om jag ska försöka hålla igång den eller inte. Jag gillar att skriva men jag kan ibland känna att jag har svårt att formulera mig i text. Det var ju egentligen hela anledningen till att jag började med video istället.

Hursom – Det har hänt en väldans massa saker sedan jag skrev senast men istället för att titta bakåt så ser vi framåt och kickar igång med planerna för den kommande veckan! (Värt att nämna är att jag har sagt upp mig från jobbet och flyttat ifrån Stockholm till hemstaden Västerås för en period för att vila och samla mina tankar. Återkommer till varför i ett senare inlägg.)


Måndag: Vecka 2 i Västerås och jag tänker att jag så smått ska komma igång med lite rutiner. Har en massagetid inbokad för att ge lite kärlek till mina stela och ömma vader. Hoppas att det inte bara kommer att göra ont utan att det även blir lite så där ontskönt.

Tisdag: Jag har inte många vänner kvar i Västerås men Malou är en av dem och vi ska äta sushimiddag och snacka skit. Det har saknats! ❤️

Onsdag: Ingen direkt planerat men jag antar att dagen kommer att gå åt till att få i ordning i mina föräldrars gästrum där jag bor under den här tiden i Västerås. Det har fungerat lite som ett ”skräprum” som min mormor kallade ett sånt där rum där man klämmer in allt som man inte riktigt vet var man ska göra av. Just nu är det kaos där inne…

Torsdag: Ska spendera större delen av dagen vid datorn då jag ska delta i LaterCon som är en onlinekonferens med fokus på Instagram. Sjukt taggad på det!

Fredag: Åker till Stockholm för att delta i en workshop (som jag själv har varit med och dragit igång) på United Screens (där jag jobbade innan jag sa upp mig), men jag kommer att delta som partner till US istället för anställd som det var tänkt från början. Det kommer nog bli en spännande upplevelse!

På kvällen blir det barhäng med mina älskade vänner!

Lördag: Min vän och före detta kollega Ella har 25-årsfest och den ska jag förbi en sväng innan jag åker tillbaks till Västerås på kvällen.

Söndag: VILA!

Du kanske också gillar

5 Kommentarer

 • Svar
  Maria Östman
  9 september 2019 kl. 07:16

  Det låter som en välfylld vecka med många roliga inslag 😁 hoppas massagen och städningen av gästrummet går bra! ❤️

  • Svar
   Joakim
   10 september 2019 kl. 05:14

   Ja det känns som att det kommer att bli en bra vecka. Tack! ❤️

 • Svar
  Jeanette
  9 september 2019 kl. 22:14

  Kul med blogg! 🙂

  • Svar
   Joakim
   10 september 2019 kl. 05:15

   Vad kul att du tycker det! ❤️

 • Svar
  ellenlundis
  18 september 2019 kl. 19:52

  Har faktiskt saknat att läsa din inlägg. :) Det är rogivande att läsa bloggar.
  Jag ska försöka läsa mera bloggar vid hösten och vintern.. Har haft ett långt paus med det.

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.