Listor

Planer – Vecka 13

Måndag: Bortsett från vanligt kontorsjobb så ska jag bli intervjuad av Västerås Tidning som vill göra ett personporträtt om mig. Kul att bli uppmärksammad på hemmaplan för en gång skull, det händer tråkigt nog ganska sällan.

Ikväll ska jag på galapremiären av Parning och det är första gången på länge jag är taggad på att se en film!

Tisdag: Som jag nämnde igår så ska vi byta kontor i nästa vecka så nu börjar den stora ihoppackningen och rensningen av all skit vi har på kontoret där vi sitter nu. Såklart så tog jag på mig att vara organisatör för rens- och packningsprojektet… Att jag ALLTID ska ta på mig aaaaallt.

Onsdag: Mitt i allt packande ska jag göra en avstickare för att klippa mig och efter det träffa en av mina terapeuter. Det blir nog ett nice avbrott i allting!

Torsdag: PACKA OCH STÄDA PÅ K23!

Fredag: Se torsdag 👆🏼 På kvällen åker jag troligen till Västerås då det inte blev något av med det i helgen som var pga att farsgubben min blev sjuk.

Lördag-Söndag: Troligen Västerås

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Anna-Maria
  27 mars 2019 kl. 14:39

  Det låter som en trevlig och bra vecka! Hoppas att Västeråsresan blir av den här gången! :)

  • Svar
   Joakim
   1 april 2019 kl. 05:04

   Ja det blev den ju tyvärr inte. Jag låg däckade hela veckan 🤧

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.