Listor

Söndagslistan

God söndag! Jag hittade den här listan hos Flora och knyckte den rakt av faktiskt. Så här är en liten lista om veckan som har gått.

Veckans jobb:
Det har varit en hel del admin den här veckan. Plus att jag har suttit med planeringen av vår kontorsflytt som sker nu de kommande veckorna. Det är så jäääkla mycket som ska roddas.

I fredags fick jag i alla fall komma ut lite då jag och Alexandra var på möte hemma hos Ida Warg och dessutom fick gosa lite med Elvis. Han är så jäkla söt!

Veckans festliga:
Vi hade en sista AW på jobbet för personal och profiler vi jobbar med. Sjukt att det var det sista eventet vi någonsin kommer ha på K23 (kontoret). It’s the end of an era!

Veckans böl:
Ett inlägg i en killgrupp jag är med i på Facebook där en berättade om att han hade kommit ut som gay till sin farfar (som första familjemedlem). Farfarn log och sa att ”det är som att vara vänster- eller högerhänt, inget är fel det är bara olika”. Sen lagade farfarn mat åt honom 😭

Veckans teveserie:
På kvällarna har jag plöjt alla delar av den nya Netflix-dokumentären om Madeleine McCann’s försvinnande. Väldigt spännande och en del ny info som jag inte kände till sedan innan kom fram.

Veckans matlagning:
Har inte lagat mat en enda gång den här veckan… Jag MÅSTE få mig själv att börja gilla matlagning för det här ute-ätandet kommer att ruinera mig!

Veckans låt:
Veronica Maggio släppte nytt i fredags! Vad tycker ni om ”Kurt Cobain”? Jag gillar den!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

    Skriv ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.