Psykisk Ohälsa Video

Mitt perfekta liv – SVT-serien är ute!

Nu finns alla avsnitt av vår SVT-serie ”Mitt perfekta liv” ute på SVT Play!

Det har gått ganska exakt ett år sen det här projektet drog igång och det känns helt sjukt att det faktiskt är klart och finns att titta på..! Det är blandade känslor – Jag är väldigt nervös för hur serien kommer att tas emot, men jag är också väldigt stolt och taggad. Jag hoppas verkligen att den kan hjälpa andra som är i liknande situation som oss att känna sig mindre ensamma.

Serien finns att titta på här, men vill man kolla på vanlig TV som kommer den att sändas under sex söndagar kl. 22.00 på SVT1 med start ikväll.

Vi hade en pressdag där vi träffade ett gäng journalister och blev intervjuade om serien. Jag vloggade lite då så om ni vill se den så finns den här under

Kommentera gärna vad du tycker om serien om du har sett den! ❤️

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    16 januari 2019 kl. 20:52

    Åhh! Jag gillar den tv-programmet så mycket. ⭐ Det känns nästan som vi tittare får lära känna er bättre, men också får lära oss mera om psykisk ohälsa! Jag hoppas att det blir mer avsnitt och säsonger på ” Mitt perfekta liv!” Skulle vara hur kul som helst, om det gjorde det.

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.