Listor

Planer – Vecka 43

Glad måndag på er! Jag tänkte göra ännu ett försök att blåsa liv i den här bloggen. Den senaste tiden har jag funderat mycket på mina olika plattformar, hur jag vill använda dem och till vad. Ett inlägg om hur jag tänker kommer lite senare.

Nu tänkte jag berätta vad jag har för planer den här veckan!

Måndag: Mötesmaraton på förmiddagen och efter lunch ska jag iväg på Spa-event med bästa Idun Minerals. SÅ taggad!
Tisdag: En lite hattig dag då jag ska jobba på förmiddagen, sen iväg på träff med min psykiatriker, träffa en PR-byrå och sen tillbaka till kontoret för mer jobb. Dagar som dessa gäller det att komma ihåg att andas och försöka att behålla lugnet.
Onsdag: Jobb som vanligt och sen ska jag till SVT för att får se ”mitt” avsnitt av serien som jag har spelat in under våren!!! Är taggad och nervös på samma gång..!
Torsdag: Vanlig jobbdag och på kvällen Lifestyle Awards 2018. (Vad ska jag ha på mig?!)
Fredag: Inget speciellt som händer men jag funderar på att kanske åka hem till mina föräldrar i Västerås och hälsa på.
Lördag: Ledig=vila
Söndag: Ledig=vila

Så här ser en ganska typisk vecka ut för mig. Som ni ser är det rätt mycket som händer och det blir ganska mycket fläng fram och tillbaka. Jag försöker att undvika att planera in för mycket men samtidigt är det svårt när det är så roliga grejer. Som jag skrev tidigare så gäller det att lyssna på kroppen och även se till att få in tid för vila.

Hoppas att ni får en grym vecka!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

    Skriv ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.