Ärligt

Funderat på att lägga ner Heja Internet


Ella, Amanda, Martin och jag på Youtube Pop Up Space i fredags

Mina sociala plattformar har de senaste två åren verkligen varit virriga. Just på grund av att jag själv har varit så förvirrad över vad jag vill göra och på vilken plattform jag ska lägga mitt fokus.

Tankarna på att lägga ner har blivit mer och mer påtagliga ju längre tiden gått. Inte för att det skulle göra så mycket skillnad för folk som följer mig, då jag sällan postar något ändå. Men så länge jag själv inte får ett formellt avslut på det hänger det ständigt över mig och stressar.

Vill jag verkligen lägga ner HejaInternet då? Svaret är NEJ!

Jag vill verkligen fortsätta för jag känner att jag har något jag kan bidra med och att det är min skyldighet, typ? Jag har lärt mig så mycket om mig själv, framförallt de senaste året, och jag känner att jag vill dela med mig av det och inspirera andra till att kanske orka/våga ta tag i det som skaver i deras liv. Jag minns inte vem som sa det men ett motto som jag lever lite efter är:

”When you get, give. When you learn, teach.”

När jag har tänkt på vilken plattform jag ska lägga mitt fokus på har det känts som att det naturliga borde vara Youtube och/eller Instagram, men just nu lockar bloggen mest så jag tänker att jag kör här. Posta bilder på Instagram kommer jag ju göra ändå och jag har flera videos till Youtube planerade, men det är hit jag vill att folk ska gå när de vill se om jag har uppdaterat.

När folk kommer in på någon av mina plattformar vill jag att de ska känna sig välkomna, accepterade, att de kan känna igen sig, att det är högt i tak och att de ska få med sig något innan de lämnar. Jag kommer att vara väldigt öppen och ärlig, trots att det kanske ibland kan kännas lite mörkt. Dock vill jag i huvudsak att det ska vara en plats för välmående.

Jag kommer att fokusera på fem huvudområden:

  • Personlig utveckling – Metoder jag har tagit till för att utvecklas och växa som person
  • Psykisk hälsa – Kommer dela med mig en hel del av min resa med behandlingen av mitt alkoholmissbruk.
  • Planering – Eftersom att jag har varit sjukskriven för utmattning och fortfarande kämpar med det är planering jätteviktigt för att jag ska fungera och inte trötta ut mig själv.
  • Hudvård – För att jag älskar det!
  • Bullet Journal – För att jag har gått och blivit en pysslare..??!

Och så blir såklart en del vardag och events och sånt. Det kanske låter lite spretigt men jag tänker att jag ska dela med mig av mina egna erfarenheter inom de här områdena och vad som har funkat för mig. Hudvård och Bullet Journal slänger jag in också eftersom att det är en nyupptäckt passion för mig. Jag ÄLSKAR det!

Jag hoppas att ni vill hänga här! Tack till alla er som har och har haft tålamod med mig och mina toppar och dalar. Ni är förjävla bäst alltså! ❤️

Vad tror ni om det här?

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

    Skriv ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.