Smink & Hudvård

Unnar mig nya produkter

*Inlägget innehåller affiliatelänkar*

Jag har fått två nya intressen som växer sig allt större – Smink och hudvård! Inför semestern klickade jag hem ett gäng produkter från Bangerhead (de kör just nu 20% rabatt på allt!) som jag har tänkt använda för att ta hand om mig själv lite efter en minst sagt hektisk vår. Jag tänkte att det kanske kan vara kul för er att se produkterna!

Och för att förtydliga vad affiliatelänkar är – Det är länkar som jag som influencer har chans att tjäna en extra slant på om folk klickar på och/eller köper produkter genom dem. Alltså ingen skillnad för er men en liten extra slant för mig.


Den här är ganska dyr men jag har hört så mycket gott om dessa masker!
Produkten hittar du här!


Passade även på att beställa hem lite nya fräscha sminkborstar!
Produkten hittar du här!


Denna är Saras absoluta favorit och ska tydligen vara jättebra! Återkommer med recension.
Produkten hittar du här!


Mitt hår har mått lite sådär den senaste tiden men nu ska det bli ändring på det!
Produkten hittar du här!


Lite mer åt huden såklart! Jag har verkligen blivit besatt av hudvård den senaste tiden.
Produkten hittar du här!

Använder du någon av de här produkterna?

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

    Skriv ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.