Personligt

Heja Sverige! 🇾đŸ‡Ș

Helvetet mÄste ha frusit till is! Varför? Jo, pga att jag i lördags satt pÄ en mörk pub i stan och kollade pÄ fotbollsmatchen mellan Sverige och Tyskland..! Ni som kÀnner mig vet att jag inte alls Àr speciellt intresserad av sport och inte Àr största fanet av att hÀnga med en massa bröliga fotbollsfantaster.

Anledningen till att jag gjorde det var för att jag skulle hÀnga med mina vÀnner Carro och Fredrik nÀr Fredrik senare pÄ kvÀllen skulle DJ:a pÄ Brillo. De skulle kolla pÄ matchen innan och jag var uttrÄkad sÄ jag joinade. Jag ska erkÀnna att jag faktiskt tyckte att det var ganska trevligt och rycktes med i stÀmningen (som dog nÀr Tyskland kickade in bollen i mÄl dÀr pÄ slutet).


Efter att matchen var slut knallade  vi ner för gatan till Brillo.


Jag och Carro hade ett bord reserverat Ät oss precis bredvid DJ-bÄset!


HÀr försöker jag lÄtsas som att jag inte vet om att jag blir fotad.


Fredrik hade feeling!


Jag och Carro hade djupsnack som vanligt. Det var lÀngesen vi sÄgs sÄ vi hade mycket att avhandla.

Du kanske ocksÄ gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Agnes Comstedt
  26 juni 2018 kl. 22:30

  Fett myyyys! Är inte heller ett stort fan av fotboll – fast jag har spelat det i 9 Ă„r… men lite spĂ€nnande Ă€r det vĂ€ll!

  • Svar
   Joakim
   28 juni 2018 kl. 07:39

   Ja man rycks som med som sagt, haha!

Skriv ett svar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.