Personligt

Heja Sverige! 🇸🇪

Helvetet måste ha frusit till is! Varför? Jo, pga att jag i lördags satt på en mörk pub i stan och kollade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Tyskland..! Ni som känner mig vet att jag inte alls är speciellt intresserad av sport och inte är största fanet av att hänga med en massa bröliga fotbollsfantaster.

Anledningen till att jag gjorde det var för att jag skulle hänga med mina vänner Carro och Fredrik när Fredrik senare på kvällen skulle DJ:a på Brillo. De skulle kolla på matchen innan och jag var uttråkad så jag joinade. Jag ska erkänna att jag faktiskt tyckte att det var ganska trevligt och rycktes med i stämningen (som dog när Tyskland kickade in bollen i mål där på slutet).


Efter att matchen var slut knallade  vi ner för gatan till Brillo.


Jag och Carro hade ett bord reserverat åt oss precis bredvid DJ-båset!


Här försöker jag låtsas som att jag inte vet om att jag blir fotad.


Fredrik hade feeling!


Jag och Carro hade djupsnack som vanligt. Det var längesen vi sågs så vi hade mycket att avhandla.

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Agnes Comstedt
  26 juni 2018 kl. 22:30

  Fett myyyys! Är inte heller ett stort fan av fotboll – fast jag har spelat det i 9 år… men lite spännande är det väll!

  • Svar
   Joakim
   28 juni 2018 kl. 07:39

   Ja man rycks som med som sagt, haha!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.