Musik

Vila i frid, Jerry Williams


När jag läste idag om att Jerry Williams hade gått bort så insåg jag att jag faktiskt fotade honom en gång i tiden. Jag ska ärligt säga att jag inte har någon direkt relation till honom som artist eller hans musik mer än att han är en grym rockfarbror som alltid har funnits i musik-Sverige. Och att min sångpedagog var på folkparksturnéer med honom förr i tiden och att det hände en massa galenskaper ute på vägarna.

Här är i alla fall några bilder som jag tog på honom när han spelade på Peace & Love 2009.

Vila i frid, Jerry!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    27 mars 2018 kl. 15:26

    Tråkigt att så många artister, skådisar har dött de senaste tiden. :/ :(

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.