Smink & Hudvård

Nytt smink att testa


I fredags fick jag en avisering om att jag hade ett paket att hämta. Det innehöll den här fina tygpåsen från Benefit och i påsen fanns en väldans massa smink som de skickat till mig för att testa! Jag träffade på några från Benefit när jag var på Sephora-eventet och har efter det haft lite kontakt med dem. Då jag fortfarande är rätt ny på smink och letar basprodukter att testa så erbjöd de att de skulle skicka några av deras.


Jag hade förväntat mig att kanske få testa en foundation, ett puder och kanske en concealer men KOLLA vad många produkter jag fick med. Så generöst! Brynprodukter är helt nytt för mig så det ska bli spännande att bekanta sig med. Kommer antagligen att se ut som en clown i början, men det får vara okej.


Det är de här produkterna jag är mest taggad på och tänker testa i första hand så tar jag de andra senare. Jag återkommer med recension längre fram när jag har hunnit testa dem ordentligt.

Tack snälla Benefit!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    Anonym
    26 mars 2018 kl. 23:37

    Åh vad kul! :)

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.