Psykisk Ohälsa

TV-inspelningen är igång


Glad fredag! Jag har suttit och bara stirrat på skärmen framför mig i flera minuter utan att orka börja skriva något. Är så himla trött efter idag.

Som jag tidigare berättat så medverkar jag i en TV-serie som kommer att sändas på SVT i höst och idag har vi haft första inspelningsdagen. Det har varit en bra men omtumlande dag och jag är som sagt sååå slut. Men magkänslan är bra och jag tror att serien kommer att bli bra och jag hoppas att den kommer att hjälpa andra som är i samma situation som vi. De andra som medverkar i serien är Sabina Decireé, Felicia Bergström och Jimme Star.

Jag vloggar idag och jag tänker att videon ska komma upp någon gång under helgen.

Vad ska ni göra i helgen?

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    12 mars 2018 kl. 18:22

    Vad spännande Jocke! :)
    Jag var hos några kompisar igår. De hade flyttat till en jätte mysig 3:a.

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.