Hem

Önska inlägg!


Glad lördag!
Här i Stockholm skiner solen och om ni har det lika fint där ni bor hoppas jag att ni planerar att vara utomhus och uppskatta det fina vädret.

Själv håller jag på att flyttpacka som en galning och kommer inte ha en sekund över för att njuta av nåt väder. Det är ett himla roddande att få ihop en flytt när man har ungefär en miljon andra saker som pågår samtidigt, men jag ska nog fixa det!

Jag var och hämtade nycklarna till min nya lägenhet igår och tanken var att jag bara skulle dit och vända men det blev att jag satt kvar och kollade på tv i över två timmar. Det kändes liksom hemtrevligt, så det bådar gott tycker jag!

Medan jag håller på att packa, kan inte ni skriva titlar på önskeinlägg som ni vill att jag ska skriva framöver! Jag har en massa planerade men jag vill ju, precis som på Youtube, att ni ska vara med och bygga upp den här bloggen!

Hit me with them titles!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    24 februari 2018 kl. 14:21

    Vart ska du flytta? Jag har inte kikat på din senaste video ännu. :)

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.