Musik

Bra musik med bra ljud

Förra veckan blev jag och Mikael inbjudna till Marcus & Martinus konsert i Globen av killarnas management. De var riktigt grymma live och det var kul att se alla glada fans. Innan konserten började blev det att vi fick ta en del bilder med personer som kom fram. Älskar att träffa folk som följer mig och tittar på mina videos! ❤

En pappa till en av dem frågade oss vad vi gör och vi berättade vad vi var för några och att vi håller på med sociala medier. Det visade sig att han jobbar med Marshall och Urbanears och han frågade om han kunde få boka ett möte med oss då han ville veta mer om hur influencer marketing funkar.

Några dagar senare var vi förbi deras sjukt snygga kontor (som jag glömde ta bilder på…) som ligger i centralstationshuset här i Stockholm. Han bjöd på lunch (jag åt en sjukt god halloumiburgare) och vi snackade om varför samarbeten med influencers oftast går så mycket bättre än den mer traditionella marknadsföringen.

Innan vi skulle gå fick vi en varsin påse med två bluetoohhörlurar i, ett par Marshall och ett par Urbanears! Fattar ni hur glada vi blev eller! Så generöst av dem. Vi bestämde att vi ska hålla kontakten och att vi borde göra något roligt samarbete framöver.

Jag har än så länge bara testat Marshall-lurarna och det är riktigt bra ljud i dem! Jag är ingen audiofil men det är sjukt vilken skillnad det kan vara på lurar.

Just nu poppar jag Troye Sivan medan jag packar mina flyttkartonger. Vad lyssnar ni på just nu?

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    ellenlundis
    26 februari 2018 kl. 13:41

    Så roligt att läsa! Kul att ni var på konsert. Sist jag var konsert, var på Sjövik. I kapellet, i nya Jubel eller Arken. Jag som har känslig hörsel.. klarar inte av för hög ljud där nere.. Litet rum och mycket ljud :P Men jag saknar jätte mycket skolan. <3 Ska dit på öppet hus 5/5 :D

    Maten såg bra god ut :) :3 åh kul att ni fick snygga hörlurar!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.