Uncategorized

Något stort och något nytt!


Hej på er!
Och HEJ PÅ ER som kommer från Youtube och kanske är här för första gången.

Min närvaro på mina olika plattformar på internet har varit lite sådär den senaste tiden. Det beror på flera olika anledningar men den största är mitt mående. Jag har helt enkelt inte haft energi att lägga på HejaInternet. (Tycker att det är roligt att det fortfarande finns folk som inte vet vad jag heter och kallar mig för HejaInternet när de träffar mig.)

På grund av en stor grej som jag avslöjade i min senaste video så kommer jag att ändra mitt upplägg lite de kommande månaderna. Jag har velat fram och tillbaks men jag tror att det här kommer att bli bra och jag hoppas att ni kommer att gilla det.

Lämna gärna en kommentar om du har tittat in och har du inte sett videon så tycker jag att du ska titta!

10 Kommentarer

 • Svar
  MariaThereseÖstman
  22 februari 2018 kl. 18:45

  Kommer bli jätte roligt att se på SVT ! Var stolt över dig själv! Längtar efter mer här på bloggen och instagram! :) kram på dig! ❤️❤️

  • Svar
   Joakim
   23 februari 2018 kl. 14:14

   Kram! ❤️

 • Svar
  Matilda
  22 februari 2018 kl. 19:32

  Hej! Ser fram emot att se serien på SVT med ett så viktigt ämne, berätta gärna när den går att se. Hoppas dagen varit bra! Många kramar <3

  • Svar
   Joakim
   23 februari 2018 kl. 14:15

   Jadå, jag kommer berätta längre fram när serien har premiär. Kram!

 • Svar
  Jenniey Love
  22 februari 2018 kl. 20:17

  Låter spännande med SVT serien som tar upp ett så viktigt ämne.

  Många kramiz<3

  • Svar
   Joakim
   23 februari 2018 kl. 14:15

   Kraaaam! ❤️

 • Svar
  Linnéa Hagström
  22 februari 2018 kl. 21:09

  Hej Jocke!
  Jag har följt dig sedan du började med YouTube, för fem år sedan när du hade din bakgrund med fotoväggen. Att ha fått följa dig genom åren har varit så himla härligt. Att du nu ska få medverka i en serie som sänds på svensk television tycker jag är så sjukt häftigt. Som trogen följare blir man stolt!
  Tycker även du är så himla stark och att du delar med dig av din psykiska ohälsa på internet är modigt.
  Glöm aldrig hur bra du är Jocke, du är en fantastisk förebild.
  Många kramar.

  • Svar
   Joakim
   23 februari 2018 kl. 14:17

   Åh vad kul att du har hängt med så länge! Det har hänt en del sedan början… Hoppas att du även vill hänga med här på bloggen. Kram! ❤️

 • Svar
  Madeleine
  3 mars 2018 kl. 01:13

  Du är bäst heja dig Jocke❤

  • Svar
   Joakim
   3 mars 2018 kl. 12:19

   <3

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.