Personligt

Möte på SVT


God förmiddag, kära läsare!
Jag sitter just nu i caféet i lobbyn på SVT och väntar på att bli upphämtad. Jag ska på ett möte inför en grej som händer längre fram i år. Hatar men samtidigt älskar att äntligen få vara den som HAR EN SPÄNNANDE GREJ PÅ GÅNG MEN INTE KAN AVSLÖJA VAD ÄN! Hehe…


Året har börjat ganska knackigt för mig, lite som en fortsättning på skitåret 2017, men jag har en känsla av att det kommer att bli bättre längre fram. Det här projektet jag ska på möte om är en sak som jag tror kommer att ta det i rätt riktning. Det är något av det läskigaste jag har gjort men jag tror också att det kan vara något av det bästa.

Vad tror ni att det handlar om?

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    Agnes Comsted
    13 februari 2018 kl. 20:00

    Har ingen aning, men ser fram mot det! Lycka till bästa du❤️

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.