Ärligt Smink & HudvĂ„rd

Nu Ă€r jag en makeup guru 💄


Okej nej, det Àr jag inte men jag hÄller pÄ att experimentera mer med smink.

PÄ bilden hÀr ovan ser ni mitt första seriösa försök med ögonskugga och jag tycker ÀndÄ att jag lyckades ganska bra. Eller? Det Àr ju skitsvÄrt att fÄ det att se bra ut! Det kommer krÀvas mycket övning innan jag kommer gÄ ute med det men det Àr kul!

NĂ„t jag tycker Ă€r trĂ„kigt dock Ă€r att nu nĂ€r jag och Ă€ven Mikael har börjat intressera och anvĂ€nda oss mer av smink sĂ„ har vi bĂ„da fĂ„tt kommentarer om att vi ”försöker vara/hĂ€rmar Thomas Sekelius och Jimmie Star. Det var mĂ„nga Ă„r sedan jag slutade försöka vara som nĂ„gon annan men dĂ€remot kommer jag aldrig sluta inspireras av andra mĂ€nniskor.

NÄgot som bÄde Thomas och Jimmie har gjort Àr att öppna dörren för att alla som vill ska kunna kÀnna att det Àr okej att anvÀnda smink. De har brutit mot normer och skapat förÀndring och har helt klart inspirerat mig att börja utforska smink mer och det Àr inget jag sticker under stol med.

Tack Thomas och Jimmie för allt ni har gjort och gör! ❀

Jag vill hitta min egen stil och vad jag gillar nÀr det kommer till smink. Det Àr sÄ coolt att man kan göra sÄ mycket med det, leka runt och forma om detaljer i sitt ansikte. Just nu hÄller jag pÄ att lÀra mig hur jag gör contour pÄ bÀsta sÀtt och sen vill jag bli grym pÄ ögon. En sak i taget.

Vad tycker ni Àr roligast med smink?

Du kanske ocksÄ gillar

6 Kommentarer

 • Svar
  Mariathereseöstman
  30 januari 2018 kl. 13:25

  Du hÀrmar vÀll ÀndÄ ingen! Alla har rÀtt att ha smink och prova sig fram :)
  Jag rycker det blev jÀtte bra! SjÀlv suger jag pÄ att lÀgga fin ögonskugga sÄ jag hÄller mig till maskara ;)
  Kram pĂ„ dig! ❀

  • Svar
   Joakim
   1 februari 2018 kl. 08:19

   Tack! Det Àr verkligen jÀttesvÄrt men jag ska öva öva och öva!

 • Svar
  Agnes Comstedt
  30 januari 2018 kl. 18:26

  Tycker du Ă€r superduktig! Och sĂ„ himla synd att folk ska sĂ€ga sĂ„nnt! Det ni gör Ă€r att upplösa normer Ă€nnu mer, och ju fler som gör det desto bĂ€ttre! Är sjukt impad att du orkar kĂ€mpa, det betyder verkligen sĂ„ mycket för sĂ„ mĂ„nga, dĂ€rebland mig för du inspirerar mig att vara jag varje dag.

  Jag sminkar mig för att de tĂ€r roligt, som normerna sĂ€ger kring mig som tjej ”mĂ„ste” kag ha smink, det Ă€r endast 2 andra tjejer i min klass som inte har full face varje dag. DĂ€rför Ă€r jag stolt att jag vĂ„gar gĂ„ helt utan de flesta dagar och ibland ha nĂ€r jag blir inspirerad till det!
  Kram❀

  • Svar
   Joakim
   1 februari 2018 kl. 08:20

   Fina du! <3 Det Àr jÀttebra att du bara sminkar dig nÀr du kÀnner för det. Det ska som sagt vara kul och inget mÄste. Kram!

 • Svar
  Anna-Maria
  30 januari 2018 kl. 20:40

  Att folk ska lĂ€gga sig i vad andra gör sĂ„ mycket…! Det Ă€r vĂ€l upp till var och en om man vill sminka sig eller inte. TĂ€nk vad mycket enklare saker skulle vara om folk bara kunde sköta sitt eget och inte lĂ€gga sig i sĂ„ mycket.
  FortsÀtt att göra som du vill. :)

  • Svar
   Joakim
   1 februari 2018 kl. 08:21

   Ja det hade varit vÀldigt skönt om folk la mindre tid pÄ att lÀgga sig i vad andra gör som inte pÄverkar dem ett dugg!

Skriv ett svar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.