Personligt

Jobbsöndag


Hur kan helgen redan vara slut??
Det känns som att det var nyss som jag vinkade av kollegorna i fredags.

Just nu sitter jag på Urban Deli tillsammans med Mikael och jobbar lite. Eller ja, just nu skriver jag ju det här och innan det klickade jag i matvaror som jag ska beställa hem. Men SEN ska jag förbereda en presentation inför imorgon.

Jag är lite nervös för ikväll får jag reda på om jag får ett lägenhetskontrakt eller inte. Det är den lägenheten jag skrev om häromdagen som är jättestor. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra med all yta men det känns dock som ett lyxproblem. Mikael försöker övertyga mig om att han ska få flytta in men jag tror verkligen inte på honom och mig som roomies. Känns som att vi skulle bli SÅ osams heeeh..!

Håll tummarna för mig och att jag får kontraktet, hörni!

Du kanske också gillar

3 Kommentarer

 • Svar
  Anna-Maria
  29 januari 2018 kl. 07:14

  Helgerna (och veckorna också för den delen) går så himla fort! Hoppas du hann njuta lite av helgen ändå. Jag håller tummarna för att du fick lägenheten! :)

 • Svar
  Agnes Comstedt
  29 januari 2018 kl. 10:49

  Om ni blir roomamtes vill jag ha en vloggkanal med endast allt knasigt ni skulle hitta på 😄

  • Svar
   Joakim
   30 januari 2018 kl. 13:45

   Hahaha skulle bli kaos!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.