Personligt

Trevlig helg!


Hej på er!

Jag ville mest bara kika in och säga hej i och med att det var några dagar sedan jag skrev sist. Jag har haft sjukt mycket den här veckan så bloggen har tyvärr blivit lidande. Jag hoppas på att kunna uppdatera mer under helgen.

Just nu sitter jag på jobbet och hänger med några kollegor. Annars har jag typ inga planer för kvällen, vilket känns jättekonstigt då jag alltid brukar vara uppbokad på fredagar. Ska man bara hem och sova..?

Vad ska ni hitta på i helgen?

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Anna-Maria
  27 januari 2018 kl. 12:25

  Hoppas du får en bra helg och att gårdagskvällen blev trevlig ändå. :) Ibland behöver man en lugn och ledig fredag för att vila och ladda batterierna. :) Viktigt med återhämtning emellanåt.

 • Svar
  MariaThereseÖstman
  27 januari 2018 kl. 15:33

  Trevlig helg!
  Själv tar jag en lugn helg med min man 😊❤️
  Kram på dig! 😘

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.