Personligt

Vad händer i veckan


En liten bild på mig, Imaa och Axel från i lördags.

God morgon, bästa ni! Det är ett ganska stort gäng som är här inne och smyger runt. Kul!

Jag vaknade vid kl. 03.00 i natt och var jättepigg och har inte kunnat somna om. Klockan är 06:25 när jag skriver detta. Vill inte veta hur trött jag kommer att känna mig framåt 16-tiden. Jag ska och kika på en lägenhet ikväll och då vill jag vara pigg. Har inte skrivit om det här men mitt nuvarande kontrakt går ut om ca 4 veckor och jag behöver nytt boende. Tips om andrahandskontrakt i Stockholm mottages med kärlek! ❤

Jag har sett att andra gör inlägg där de berättar om vad de ska göra den kommande veckan. Eftersom att jag håller på att prova mig fram lite med olika typer av inlägg så vill jag se om detta är något ni gillar. Ni får jättegärna lämna feedback i kommentarsfältet! Som sagt, det är ett ganska stort gäng som läser och det vore kul att veta lite mer om er.

MÅNDAG
Gå på lägenhetsvisning, förhoppningsvis bli kär i den och få kontraktet!

TISDAG
Besöka min naprapat för att fortsätta försöka reda ut min rygg och mina axlar. På kvällen ska jag på förhandsvisning av nya Maze Runner.

ONSDAG
IDUN/Letsfaceit har flyttat in på nytt kontor och ska ha en inflyttningsfest. Som ni vet så älskar jag deras produkter och alla som jobbar där är jättegoa så det ska bli kul att fira med dem!

TORSDAG
Åker på blixtvisit till Västerås i ca 5 timmar för att gå på min farmors begravning. Jag lovade henne för många år sen att jag skulle sjunga på hennes begravning, så det ska jag göra. Är nervös inför det då jag inte har sjungit ordentligt sedan i somras. När jag kommer tillbaks till Stockholm ska jag på en bokrelease.

FREDAG
Vi ska ha ett seminarium på jobbet för våra partners och efteråt kör vi en liten AW. Hoppas att det kommer mycket folk!

Helgen har jag helt obokad än så länge men jag planerar att filma ett par videos då.

Vill ni att jag ska fortsätta med sådana här inlägg?

Du kanske också gillar

5 Kommentarer

 • Svar
  Emma Nilsson
  22 januari 2018 kl. 07:00

  Ja fortsätt!

  • Svar
   Joakim
   22 januari 2018 kl. 07:01

   :D

 • Svar
  Agnes Comstedt
  22 januari 2018 kl. 07:20

  Jag tyckte verkligen om denna typ av innläg!
  Vad tråkigt med begravning, beklagar :(. Men vad fint att du ska sjunga, det hade hon verkligen uppskattat❤️
  Lycka till med lägenheten, hoppas du får den!
  Kram❤️

  • Svar
   Joakim
   22 januari 2018 kl. 08:38

   Vad kul att du gillade det! ❤️

 • Svar
  MariaThereseÖstman
  22 januari 2018 kl. 08:53

  Låter som en bra vecka! Fortsätt gärna med sånna inlägg om vad som händer i veckan 😊 beklagar din farmor 💐

  Kram på dig! ❤️

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.