Kläder

Ett ollon ute i stormen


Hej och hallå i stormen!

Höll helt seriöst på att blåsa omkull när jag skulle gå till tuben idag. Trots att det är en plusgrad ute känns det som att det är minus 50. MINST..!! Jag har verkligen aldrig på mig mössa pga att jag har tyckt att jag ser ut som ett ollon, men jag har blivit för gammal och alldeles för bekväm för att bry mig om sådana ytligheter. Känner inte för att förfrysa mina öron, de kan vara bra att ha framöver.

Ville mest bara visa mig själv i mössa då jag inte har haft på mig en offentligt på flera år.

Vad tycker ni, ollon or not?

6 Kommentarer

 • Svar
  Anna-Maria
  17 januari 2018 kl. 08:25

  Jag tycker du var fin i mössan! :) Framförallt ska man vara bekvämt klädd och inte frysa! Det kommer kanske med åldern men jag har blivit mer praktiskt lagd och bryr mig mindre om utseendet på kläderna numera. Haha! Viktigare att det är varmt/funktionellt. Såklart gärna inom vissa gränser då… :)

  • Svar
   Joakim
   22 januari 2018 kl. 06:59

   Håller helt med!

 • Svar
  MariaThereseÖstman
  20 januari 2018 kl. 15:25

  Haha så söt du är 😂 ett ollon just.. du är ju jätte fin i mössa! :) kram på dig! ❤️

  • Svar
   Joakim
   22 januari 2018 kl. 06:59

   Haha tack, bästa!

 • Svar
  ellenlundis
  20 januari 2018 kl. 21:49

  Din mössa är fin ju! Inget fel med den. :)

  • Svar
   Joakim
   22 januari 2018 kl. 06:59

   Tack!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.