Personligt

Mysfredag på kontoret


Från den ena känslan till den andra. Idag är en riktigt bra dag!

Välkomna till mitt liv! Så här kan det se ut för en person som lever med psykisk ohälsa. Ena dagen kan man må skit och nästa kan vara hur bra som helst. Det kan vara exakt så jobbigt som det låter med dessa toppar och dalar men jag personligen har försökt att jobba ganska mycket med att vara i nuet. När jag har mina bra dagar försöker jag uppskatta det istället för att (som förut) gå och vara rädd för att jag ska vakna upp dagen efter och må skit.

Det tar ett tag att komma dit och att kunna ändra sina tankemönster, men tro mig, när du väl lyckas mästra det så gör det att man mår bättre. Försök!

Som idag. Idag har jag en bra dag! Jag mår bra och känner mig ganska pepp på livet. Jag har haft en ganska lugn dag på jobbet och på lunchen filmade jag en collab med Ella. Det kommer att publiceras på våra Youtube-kanaler på söndag så börja tagga! Nu sitter jag i en skön fåtölj och planerar upplägget för min nästa jobbvecka.

Ikväll ska jag på middag och fest för att fira releasen av Felicia Aveklews nya singel. Så coolt att jag har så många talangfulla och grymma människor runt mig!

En jäkligt go fredag med andra ord. Världen bästa fredag enligt min kollega.

Hur är din?

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Mariathereseöstman
  12 januari 2018 kl. 15:00

  Härligt att höra 🤗❤️😘 kram!

 • Svar
  Anna-Maria
  12 januari 2018 kl. 20:54

  Vad skönt att höra att du har en bättre dag idag! :) Det förtjänar du!
  Det ligger nog väldigt mycket i det du säger att man ska försöka ta vara på de bra dagarna man har och inte lägga så mycket vikt vid de dåliga. Det borde jag leva mer efter, jag som haft en kass dag idag med totalstrejkande kropp. Men sånt är livet, jag orkade jobba mina dagar tisdag-torsdag så det är jag ändå nöjd med. :)
  Hoppas du får en bra fredagkväll!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.