Personligt

Tillbaks till vardagen


Årets första inlägg!
Det blev ingen bloggat igår då jag bestämde mig för att ta en helt ledig dag. Låg i soffan och kollade på serier och bara åt hela dagen och det var SÅ skönt.

Hade ni en bra nyårsafton?

Jag var först hemma hos Mikael och åt hemmagjorda hamburgare (med handtag…fråga inte…) för att sen dra vidare till vår vän Alexandras fest med hennes kompisgäng. Hade inte träffat de flesta innan men det visade sig vara ett gäng med superskönt människor! Vid 3-tiden gav vi upp och rullade hemåt. Lagom så!

Nu sitter jag på kontoret och vardagen är tillbaka. Med skillnaden att jag numera har gått upp och börjat jobba heltid igen efter min sjukskrivning. Hur det känns? Jag har tänkt ta upp det i en Youtube-video här i dagarna så håll utkik på kanalen!

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Veronicandersson
  5 januari 2018 kl. 08:09

  Ha en god fortsättning på dig kram♥️😊

 • Svar
  ellenlundis
  5 januari 2018 kl. 19:53

  Jag hade en fin nyår. Väldigt nöjd faktiskt. :) Så kul att du har börjat att blogga.

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.