Personligt

Årets sista dag


Glad nyårsafton på er! Tog en selfie som jag tänkte skulle få pryda det här inlägget men jag såg så trött ut så det fick istället bli en bild på min kaffekopp. Den fick jag i ett pressutskick från Starbucks för några veckor sedan och den har blivit en ny favorit.

Förresten, hur kul är det inte att jag under ett helt dygn efter förra inlägget totalt glömde bort att jag har en blogg. Det börjar bra det här, hörni…

HURSOMHELST..!

Idag är det nyårsafton och det är dagen då man brukar summera det gångna året. Har sett flera göra det på Instagram och Youtube och de flesta verkar ha haft ett riktigt bra 2017. Satt igår och funderade över mitt år och kom fram till att det här har varit ett av de sämsta åren i mitt liv då jag har blivit utsatt för väldigt många prövningar. Sen började jag kika tillbaka på min egen Instagram och insåg att det faktiskt inte bara har varit skit, det har hänt en massa trevliga saker också.

Hade först inte tänkt göra någon sammanfattning men när jag insåg att det faktiskt har hänt en del kul grejer så ångrade jag mig och har börjat på ett inlägg med en massa bilder från året. Tänker att det kommer upp lite senare idag! Vet att ni är peppade..? Det tog mycket längre tid än jag hade tänkt så det får komma upp imorgon istället!

Hur har ert 2017 varit?

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    Natalie
    31 december 2017 kl. 12:47

    När jag tänker efter hur man har haft eller känt sig för varje år så tror jag att alla har haft sina bra och dåliga dagar. Men för vissa har haft mer den ena än andra. Det är synd om man mest har haft det dåligt dock :( man får då hoppas att allt blir bättre och man får mycket kärlek av andra <3
    För mig har året gått upp och ned bara. Det har varit bra och dåligt men står upp och finner inre styrkan att klara vardagen så gott det går, sålänge man har sina nära och kära som finns för en så förblir man stark :) Styrka och kärlek till dig, du är fin som du är och är starkare än vad du tror <3 Gott Nytt År ❤

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.