Fest

Spontanfikan slutade med dans till kl. 05.00


Spontant häng blir oftast det bästa hänget! Så var det även i förrgår när jag och Mikael bestämde oss för att mötas upp på en fika. Jag hade egentligen tänkt vara hemma hela dagen och fixa med grejer men när Mikael hörde av sig tänkte jag att ”det kan jag göra sen”. Den är fikan visade sig bli starten på en helkväll och natt som slutade kl. 5 morgonen efter..!

Efter fikan blev det att vi tog en sväng i några klädbutiker. Köpte shorts (som nu är hemma hos Mikael pga att han tog dem i sin väska senare på kvällen…) .


Vi kände att vi behövde käka så vi drog till Söder och satte oss på en bar och beställde in pommes, nachos och öl.


Det var så himla mysigt att en öl blev ett par till.


Den här bilden får symbolisera att vi efter några timmar på första baren hoppade över gatan till en annan bar där det kördes livemusik (som tog slut precis när vi kom dit.)


Det visade sig att baren vi var på var en hundvänlig bar så efter ett tag anslöt sig Amanda och väldens finaste Laika!


Runt midnatt hamnade jag och Mikael på F12 där vi hängde på trappan och sen dansade hela natten tillsammans med ett jättehärligt gäng människor!

Vi hade verkligen en svinmysig och rolig kväll! Det enda som var minde nice var att när de stängde vid kl. 5 och vi skulle hem så hade jag varit vaken i över 24 timmar pga att min dygnsrytm har blivit lite knas nu när jag är ledig. Men men vad gör det, jag har ju trots allt semester!

Du kanske också gillar

3 Kommentarer

 • Svar
  Agnes Comstedt
  28 juni 2018 kl. 11:03

  Så härligt! Längtar till när jag kan hitta på sånt med mina vänner. Hoppas du får en fantastisk torsdag❤️

  • Svar
   Joakim
   29 juni 2018 kl. 07:10

   ❤️

 • Svar
  ellenlundis
  30 juni 2018 kl. 17:29

  Så trevligt ni hade det. :) Fina foton!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.