Ärligt

Tappat bort mig själv


Hej på er! Mja…det var ett bra jäkla tag sen jag skrev här senast. Typ 2,5 månad sen. Jag tänkte först att jag skulle rabbla allt som har hänt och vad jag har gjort under den här tiden men det kanske vi kan ta i ett separat inlägg. Nu vill jag berätta lite om orsaken till uppehållet.

Sen jag skrev senast har vi avslutat inspelningen av SVT-serien, bortsett från en grej vi ska spela in i augusti. Utan att avslöja för mycket så är det många tankar och känslor som har kommit upp i och med det här och jag har haft lite svårt att veta hur jag ska hantera dem. De som vill av oss får fortsatt hjälp från terapeuten även nu efteråt, men han och jag har pga fullspäckade scheman haft jättesvårt att hitta en tid, så vi sågs första gången i onsdags. Jag har alltså gått med de här tankarna och känslorna i över två månader utan att direkt ha någon som hjälper mig att reda ut dem. Skönt att vi är igång nu i all fall.


Jag har insett att jag under de senaste två åren har tappat bort mig själv. Vad JAG vill och vad som är viktigt för MIG.  Det känns som att jag har sprungit i ett hamsterhjul som snurrat i 120 km/h utan någon chans att ta mig ur det. Mycket jobb. Väldigt mycket jobb..!

Det är väldigt svårt för mig att skilja på fritid och jobb då jag bortsett från mitt ”vanliga” jobb även har försökt hålla liv i mina kanaler på internet. Och det handlar inte bara om att publicera grejer på de olika plattformarna – En stor del av att jobba som influencer är att nätverka, att träffa andra i branschen och knyta nya kontakter. Det kan se flådigt ut att få gå på en massa events och fester (vilket det verkligen ofta är) men delvis har jag gått på mycket för att jag känt att jag borde. Syns man inte så finns man inte osv. I och med att jag inte har haft ork och inspiration att lägga ut så mycket så har det på något sätt blivit mitt sätt att hålla mig relevant och fortfarande fortsätta att knyta kontakter med branschfolk och företag. Jag har verkligen blivit en proffsminglare! (Är det något man kan skriva på sitt CV..?)


Det här inlägget blev längre än jag hade tänkt mig men för att avrunda så kan jag berätta att jag har börjat ifrågasätta många av mina beteenden och val och har försökt att komma på strategier för hur jag ska förändra min tillvaro.

Jag skulle kunna skriva ett inlägg där jag berättar om de strategierna, om ni vill?

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  ellenlundis
  23 juni 2018 kl. 19:43

  Stor kram till dej bästa Jocke! <3 :)
  Jag ser fram emot den programmet.

  • Svar
   Joakim
   26 juni 2018 kl. 07:49

   Vad kul att du gör det! Kram!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.