Ärligt

Öppnar oss för hela världen


Idag hade vi inspelningsdag 4 av 6 och nu har vi ett uppehåll på ett par veckor. Det har gått så fort..!

Jag har fått några frågor om vart vi är och spelar in. Vi är i en jättestor och fin lägenhet på Söder här i Stockholm. Den är ganska speciellt inredd med en massa olika bilder på väggarna. Allt från gamla svartvita porträtt från förr i tiden till bilder på Bob Dylan. Är väldigt nyfiken på hen som bor där.

Vi är lite mer än halvvägs igenom dem här inspelningsperioden och vi har två träffar kvar. Jag har tidigare helt ärligt känt att det inte har hänt så mycket men nu idag kändes det som att vi passerade en barriär. Vi får varje vecka en uppgift som vi ska göra till nästa gång och uppgiften vi fick med oss idag tror jag kommer vara väldigt svår men väldigt bra!

Nu när man börjar se slutet så har jag börjat tänka mer och mer på att det här faktiskt ska sändas på TV i höst. Trots att det är ett stort crew, en massa lampor och kameror så känns det ändå som att vi är i en trygg bubbla när vi sitter där och pratar. När det här väl visas så kommer potentiellt jättemånga människor att se det och få komma in i vårt innersta. Det är lite skrämmande att tänka på, just för att vi är så sårbara men jag håller fast vid tanken att det är för en bra sak. Bra för mig att få hjälp och bra för att det förhoppningsvis kan hjälpa andra. Win win.

Är ni taggade på serien?

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svar
  Agnes Comstedt
  1 april 2018 kl. 17:18

  Som jag har sagt tidigare är jag sjukt stolt och imponerad att du gör detta, det kommer verkligen hjälpa många många andra och om ni mår bättre av inspelningarna är det ju win win. Älskar dig, hoppas du mår bra, kram❤️

 • Svar
  ellenlundis
  4 april 2018 kl. 21:23

  Ni är så modiga! Vill jätte gärna se serien i höst! :) <3

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.