Fest

Födelsedagshäng på Nytorget


Hoho kära läsare, remember me? Jag är äntligen klar med min flytt och är taggad på att återuppta bloggandet. Jag har mestadels hållit på med flyttande och städande men i fredags gav jag mig ut på stan för att träffa upp ett gäng vänner för att fira bästa Johannas födelsedag.


Jag och Mikael mötte upp alla på Urban Deli vid Nytorget där stämningen var på topp!


Lovisa la på sin allra charmigaste look för er!


Det är fint runt Nytoget men latmask som jag är så tycker jag att det ligger liiiite för långt från tuben så det blir sällan att jag hänger runt där.


Här är det fina födelsedagsbarnet!


Bad om att bli fotad. ”Gör en pose då!” Vet inte om jag är så vidare värst på det där med att posa…

Det blev en supermysig kväll med grymt fina vänner. Älskar dem! ❤️

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svar
    Anna-Maria
    7 mars 2018 kl. 21:43

    Härligt att göra något annat istället för bara en massa flyttstök! :) Hoppas att allt har gått bra med flytten och att du kommit i ordning och trivs bra. Jag ska precis till att flytta också, bara influensan ger med sig. Efter 7 år på vift ska jag försöka få ihop hela mitt liv igen i lägenheten jag hyrt ut under tiden. Tre olika utspridda ställen ska smälta ihop till ett igen. Det kommer bli spännande! Haha! Men jag längtar verkligen!

Skriv ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.